Marketing

Of het nu gaat om advies, kennis delen, hulp bij het installeren of het ter beschikking stellen van onze showroom en demobus, wij ondersteunen je graag. Wist je al dat je ook op de ondersteuning kunt rekenen van onze Marketingafdeling? Voor het verkopen van Ajax Systems bijvoorbeeld. Zo zijn er diverse materialen voor jou beschikbaar, gepersonaliseerd met jouw logo. Zie het overzicht van onze lopende actie (klik om het uit te vergroten).

Worstel je met andere zaken? Zoals het moeten aanleveren van een advertentie, het organiseren van een event voor jouw klanten of het vullen van een website? Wij staan voor je klaar! We hebben niet alleen ideeën, maar ook een magazijn vol met beursmateriaal wat je van ons kunt lenen.
Voor al je vragen, stuur een e-mail 

NIEUW

Vanaf 1 januari verplicht de Vlaamse overheid de aanwezigheid van rookmelders in (huur)woningen. Doet men dit niet, dan voldoet de woning niet aan de minimale veiligheids-, gezondheids- en woningkwaliteitsvereisten, krijgt een huurwoning geen conformiteitsattest en is men zelfs strafbaar abij het verhuren van een woning. Ajax rookmelders kunnen stand-alone werken en bij het aansluiten op de HUB kan jouw klant ook gebruik maken van de smartphone app.

Daarnaast komen de donkere dagen er weer aan en moet men extra alert zijn op inbraken!

Speciaal voor de installateur hebben we een flyer ontwikkeld die we kunnen voorzien van jouw bedrijfsnaam en contactgegevens. Stuur een mail met jouw gegevens naar ilse.zinger@aras.nl en je krijgt een digitale versie terug, klaar om te printen en te verspreiden in jouw regio!

Rookmelder actie Vlaanderen

Donkere dagen inbraak preventie promotie

rookmelder vlaanderen inbraak wintermaanden

Ajax omzet promotie

Phera

Een Phera flyer wat een eenvoudig overzicht geeft op het systeem en de verschillende componenten. Ook dit voorzien wij graag van uw gegevens. Stuur een mail naar ilse.zinger@aras.nl om dit te realiseren.

ajax promotie Phera uitleg