UNV

Video / beveiligingscamera's. Het maakt niet uit of je een heel klein of enorm groot project hebt, UNV biedt voor ieder doel een passende camera. Het assortiment van ARAS Security is uitgebreid om ook in Nederland en België aan alle wensen te kunnen voldoen.

ARAS levert de recorders, bewakingscamera’s en bijbehorende componenten van deze fabrikant, die tot de grootste ter wereld behoort. De apparatuur voldoet aan ONVIF, waardoor deze goed te combineren is met een groot aantal andere merken. Installatie gaat heel eenvoudig; gewoon aansluiten, waarna de configuratie automatisch verloopt. Werking via de cloud is ook mogelijk, waarbij beelden via een smartphone zijn te bekijken. Automatisch beelden ‘pushen’ naar een smartphone, kan eveneens. Bijvoorbeeld als de camera een verdachte beweging signaleert. Met modellen tot 4 megapixel staat ARAS garant voor de perfecte beeldkwaliteit van deze fabrikant.

Weten hoe je inlogt op een UNV recorder met een webbrowser?

Deze video toont hoe je via de webbrowser verbinding maakt met een Uniview recorder, de plugin installeert, een PTZ camera bedient en opgenomen beelden terugkijkt.

Weten hoe snel de 2MP WIFI Bullet Network Camera aangesloten kan worden? Bekijk het hier!

Weten hoe je UNV met Ajax inbraakdetectie integreert? Bekijk hier hier.

Bekijk producten

Bekijk brochure

Film Bekijk video