Phera

Toegangscontrole. 100% web based toegangscontrole systeem. Ideaal voor toegang tot kantoren, winkels, kinderdagverblijven, VVE’s, woningbouwverenigingen, airbnb’s, kamer of appartementen verhuur, garageboxen, voor het bedienen van poorten, hekken of slagbomen bij bouwterreinen, campings, havens of golfclubs.

Phera kan worden aangesloten op het netwerk en is ook op afstand te bedienen via een app of een willekeurige PC of tablet met een internet browser vanaf waar dan ook ter wereld. Zo kan de beheerder eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Vanzelfsprekend gebeurt dit via een versleutelde verbinding om misbruik te voorkomen.

De Phera software is los verkrijgbaar zodat deze op een willekeurige PC/of server geïnstalleerd kan worden. Daarnaast biedt Phera de software ook aan als SAAS (Software as a Service). De klant hoeft dan zelf geen PC/of server beschikbaar te hebben om de software te draaien. Zelfs als het internet wegvalt blijft de centrale probleemloos werken. Ook hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken of de hard- en software wel up-todate is. Daar zorgt Phera voor. De Phera Cloud software draait veilig in een datacentrum. Die voldoet aan de norm TIER 3 en is ISO/IEC 27001 gecertificeerd. De Phera Cloud oplossing wordt geback-upt en voorzien van de laatste beveiligings updates.

Bekijk producten


Bekijk brochure algemeen

Film Bekijk video

NieuwsBekijk het laatste nieuws