Bosch

Video / beveiligingscamera's, branddetectie en inbraakdetectie. Degelijkheid en duurzaamheid zijn typische kenmerken van de beveiligingsproducten van Bosch. Het merk is daarom vooral populair in situaties waarbij de apparatuur het zwaar te verduren heeft en het lastig en duur is om onderhoud uit te voeren.

Omdat camera’s bijna altijd via IP gaan is het belangrijk om dit goed beveiligd te laten verlopen. Bosch camera’s maken daarom gebruik van end-to-end encryptie via de ingebouwde Trusted Platform Module, een prettige gedachte.

Bosch is daarnaast koploper op het gebied van Video Content Analyse en heeft unieke toepassingen voor branddetectie. Bijvoorbeeld te zien in de ontwikkeling van intelligent cameratoezicht en uiterst betrouwbare branddetectie. ARAS vormt een perfect verlengstuk van Bosch, door toegevoegde waarde te leveren van voor- tot natraject. Zo is maximaal profijt te halen uit de voordelen en mogelijkheden van de kwalitatief hoogwaardige producten. Dat resulteert onder andere in minimale Costs of Ownership voor de top in camerasystemen, systemen voor brand- en inbraakdetectie en ontruimingsinstallaties.

21 november 2019 - Bosch Kennisdag! Klik hier voor meer informatie!

Bekijk Bosch video producten

Bekijk Bosch inbraakdetectie producten

Bekijk Bosch branddetectie producten

Bekijk Bosch ontruiming producten