Merken

Ajax Systems
Ajax Systems

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Lees meer
A-LOX
A-LOX

Elektronische sloten. Met A-LOX maakt ARAS het wel heel makkelijk om elektronisch toegangsbeheer te realiseren. Het is alleen nog een kwestie van het mechanische beslag vervangen. Ingewikkelde bekabeling is niet nodig, waardoor de kosten van het project minimaal blijven

Lees meer
Aperio
Aperio

De draadloze sloten van Aperio® zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen bediend worden met uw bestaande toegangskaarten. Met de veilige, gecertificeerde en batterijgevoede sloten van Aperio® bespaart u zowel energie- als onderhoudskosten. Aperio® is de juiste keuze voor grote én kleine bedrijven, die hun toegangscontrolesysteem willen upgraden.

Lees meer
Axiom
Axiom

Toegangscontrole. Er zijn weinig projecten te bedenken waar Axiom van ARAS niet de ideale oplossing is voor elektronisch toegangsbeheer.

Lees meer
Bosch
Bosch

Video / beveiligingscamera's, branddetectie en inbraakdetectie. Degelijkheid en duurzaamheid zijn typische kenmerken van de beveiligingsproducten van Bosch. Het merk is daarom vooral populair in situaties waarbij de apparatuur het zwaar te verduren heeft en het lastig en duur is om onderhoud uit te voeren.

Lees meer
CamTech
CamTech

Video / beveiligingscamera's. Of een observatiesysteem nu uit één of uit tientallen camera’s bestaat, met CamTech van ARAS is binnen elk budget de perfecte oplossing te realiseren. CamTech omvat alles wat nodig is om op eenvoudige wijze kleine tot zeer grote camerasystemen te bouwen

Lees meer
CardAccess
CardAccess

Toegangscontrole. Toegangsbeheer vormt een ideale basis voor totaal securitymanagement binnen een organisatie. Zeker wanneer gekozen wordt voor CardAccess. Inclusief 10 jaar garantie!

Lees meer
CardExchange
CardExchange

Kaartprint. Voor grotere organisaties en resellers levert ARAS de systemen van CardExchange voor het zelf coderen en bedrukken van toegangspasjes met een ID-functie. 

Lees meer
Commend
Commend

Intercom. Commend Benelux is verantwoordelijk voor de distributie van de Commend video en audio intercom communicatiesystemen in de Benelux en doet dit uitsluitend op basis van een dealer beleid.

Lees meer
Eocortex
Eocortex

Video management. Met Eocortex kunt u eenvoudig de juiste beelden terugvinden en gebruik maken van de laatste intelligentie mogelijkheden.

Lees meer
HID-toegang
HID-toegang

Toegangscontrole. Elke dag gebruiken miljoenen mensen in meer dan 100 landen producten en diensten van HID om veilig toegang te krijgen tot fysieke en digitale locaties.

Lees meer
IDEMIA-biometrie
IDEMIA-biometrie

Toegangscontrole biometrie. Voor beveiliging van ruimten met een zeer hoog risico brengt ARAS de vingerprint lezers van IDEMIA. Deze zorgen ervoor dat deuren niet geopend kunnen worden met een geleende, gevonden of gestolen pas.

Lees meer
Magicard
Magicard

Kaartproductie. ARAS biedt bij haar toegangsbeheersystemen ID-kaarten in iedere gewenste huisstijl. Maar organisaties met zeer grote aantallen medewerkers en bezoekers, kunnen deze ook zelf bedrukken. 

Lees meer
Nedap Identification
Nedap Identification

Nedap Identification systems biedt lange afstand lezers, kentekenlezers en NFC-Bluetooth lezers. Hiermee wordt de doorstroom van personen of voertuigen geoptimaliseerd. ARAS bezit alle kennis om de Nedap producten te kunnen ondersteunen en mag zich Certified Nedap Partner noemen.

Lees meer
NOX Systems
NOX Systems

Security management. Liever al uw systemen in één oogopslag? NOX Systems is een high security management systeem dat uw inzicht in beveiliging verbetert. NOX biedt een complete integratie.

Lees meer
Panasonic
Panasonic

Video / beveiligingscamera's. Mede dankzij de ervaringen in de televisiewereld maakt Panasonic beveiligingscamera’s van uitstekende kwaliteit. Maar ook op het gebied van innovatieve oplossingen loopt deze fabrikant voorop.

Lees meer
Phera
Phera

Toegangscontrole. Voor situaties waarbij men snel en eenvoudig over elektronisch toegangsbeheer wil beschikken, brengt ARAS het merk Phera op de markt. Dit is ideaal voor appartementen complexen, kleinere kantoren en winkels.

Lees meer
Recogtech
Recogtech

De Palm-ID is een toeganscontrolesysteem op basis van PalmSecureTM. Dit is een uiterst betrouwbare beveiligingsmethode op basis van aderpatroonherkenning, ontwikkeld door Fujitsu. Elke individuele handpalm heeft unieke aderpatronen, die met behulp van een infraroodcamera kunnen worden gescand.

Lees meer
SimonsVoss
SimonsVoss

Een Duitse leverancier van zeer hoogwaardige elektronische sloten. NOX Systems heeft het zogenaamde Smart Intego concept geïntegreerd zodat vanuit NOX deze draadloze beslagen of cilinders kunnen worden beheerd. 

Lees meer
SmartLiberty
SmartLiberty

Volgsysteem. Voor met name de gezondheidszorg brengt ARAS de systemen van SmartLiberty. Hiermee is maximale bewegingsvrijheid te creëren.

Lees meer
Uhlmann und Zacher
Uhlmann und Zacher

Uhlmann Und Zacher is een Duitse leverancier van draadloze toegangscontrole oplossingen met een breed scala aan producten, zoals draadloze lezers, elektronische deurbeslagen en cilinders en draadloze oplossingen voor lockers. 

Lees meer
UNV
UNV

Video / beveiligingscamera's. Cameraprojecten met een wat krapper budget zijn prima te realiseren met de producten van UNV. ARAS levert de recorders, camera’s en bijbehorende componenten van deze fabrikant, die tot de grootste ter wereld behoort.

Lees meer
Utepo
Utepo
Switches. Deze switches zijn speciaal ontworpen voor de beveiligingsmarkt. Dit blijkt uit de beschikbaarheid van veel Power-over-Ethernet-vermogen, eenvoudige configuratie en opties om gebruik te maken van UTP-kabels tot 250 meter, met PoE.
Lees meer
Xyclop CCTV
Xyclop CCTV

Video / beveiligingscamera's. Voor relatief eenvoudige toepassingen, zoals in woningen en kleine bedrijven, brengt ARAS camerasystemen onder de naam Xyclop CCTV. 

Lees meer