Nieuws

Video security package deal
Video security package deal

Een DIVAR network 2000 of 3000 recorder naar keuze gecombineerd met onderstaande cameraset voor een superscherpe DIVAR DEAL prijs! DIVAR2000_PROMO2018 voor de set met de DIVAR network 2000 en DIVAR3000_PROMO2018 voor de set met de DIVAR network 3000. 

Lees meer
Nieuwe Utepo producten
Nieuwe Utepo producten

De Utepo producten zijn de afgelopen maanden zeer populair gebleken. Zeker de UTP7301EPOC bleek een schot in de roos om “oude” coax installaties om te toveren naar hypermoderne IP systemen. 

Lees meer
PoE-paneel voor een deur
PoE-paneel voor een deur

Het CardAccess programma is uitgebreid met een hypermodern toegangscontrolepaneel, dat geschikt is voor één deur met twee lezers (in en uit) die gevoed kunnen worden via Power over Ethernet (PoE). De uniVerse wordt geleverd in een metalen behuizing met ruimte voor een optionele voeding en accu.

Lees meer
Hub OS Malevich 2.6.
Hub OS Malevich 2.6.

De vraag naar de nieuwe functionaliteit was groot, zegt de fabrikant. Maar het was moeilijk om deze te ontwikkelen. Toch is dat na zes maanden van programmeren en testen gelukt. Daarmee zijn de producten van Ajax Systems nu ook geschikt geworden voor grote, bedrijfsmatige objecten.

Lees meer
Bullet actie bosch
Bullet actie bosch

Profiteer nu deze zomer nog van de spectaculaire '4 halen, 3 betalen' actie, bij aankoop van 4 deelnemende Bosch DINION IP camera's in de actieperiode. De camera's zijn ontworpen om effiënt en flexibel een hoog niveau van toezicht te leveren die ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven, grote winkels en commerciële gebouwen, of het nu binnen of buiten is, dag of nacht beveiliging. En, eenvoudig te installeren.

Lees meer
BBQ tips
BBQ tips

Heerlijk: bij mooi weer met z’n allen in de tuin of bij de tent of caravan barbecueën. Gelukkig gaat het meestal goed. Maar wat doet u als de brandende barbecue omvalt of iemand vindt dat de barbecue niet snel genoeg brandt en er spiritus bij gooit? Maak gebruik van de volgende tips, dan blijft het leuk.

Lees meer
Nieuwe versie Phera
Nieuwe versie Phera

ARAS Security introduceert de nieuwste versie van PHERA met tal van nieuwe features. De installatieprocedure is herzien voor een nog eenvoudigere inbedrijfstelling. Een totaal vernieuwde interface brengt verbeterde snelheid, live plattegronden, live tonen van aan/afwezigheid en CCTV integratie. Alles in HTML 5, zodat dit werkt in iedere moderne browser.

Lees meer
Utepo switch
Utepo switch

ARAS is gestart met de verkoop van switches van het merk Utepo. 

Lees meer
CardAccess4000
CardAccess4000

Met de allernieuwste versie, CardAccess 4000, leggen we de lat nog hoger.

Lees meer
Risco update april 2018
Risco update april 2018

Recent zijn er nieuwe zaken toegevoegd aan ons Risco assortiment:

  • Panda Keypad
  • Beyond detectie
Lees meer