Evenementen en training

Security Live
Security Live

Bij deze nodigen we je uit voor SecurityLIVE 2018, de vakbeurs voor beveiligingsinstallateurs en system integrators in Nederland. De beurs vindt plaats op woensdag 30 en donderdag 31 mei van 11.30 tot en met 21.30 uur in de Brabanthallen in Den Bosch en ARAS is hierbij aanwezig.

Lees meer
Masterclass Algemene Verordening Gegevens bescherming
Masterclass Algemene Verordening Gegevens bescherming

Panasonic biedt u de mogelijkheid om goed voorbereid te zijn op de privacywet in de vorm van een masterclass. Naast uitleg over de wetgeving wordt er ook aan de hand van praktijkvoorbeelden tips gegeven waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

Lees meer
Verschillende trainingen in het land
Verschillende trainingen in het land

Een systeem moeiteloos in bedrijf stellen? Volg dan een hands-on training op een locatie die voor u het meest in de buurt ligt. De komende maanden delen wij al onze kennis, tips en trucs in een hands-on training van 7.30 uur tot 11.00 uur. Uiteraard inclusief een uitgebreid ontbijt. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in! De kosten voor een training bedragen € 150,-. Daar krijgt u uiteraard wel iets voor terug. U ontvangt een basiskit waar u direct mee aan de slag kunt.

Lees meer