Kennisdag ARAS / Bosch

Uitnodiging 

Donderdag 21 november – ARAS / Bosch kennisdag

Op 21 donderdag 21 november organiseert ARAS samen met Bosch Security een kennisdag.

Aanvang: 16.00 uur
Locatie: vlakbij Tiel

ARAS levert niet alleen camera's van Bosch. Ook voor Bosch branddetectie en inbraakdetectie kun je bij ons terecht. En dan niet alleen voor de producten, maar zeker ook voor de kennis. Zo leveren wij samen met Bosch  toegevoegde waarde van voor- tot natraject. Zo haal jij maximaal profijt uit de voordelen en mogelijkheden van deze kwalitatief hoogwaardige producten.

Bosch innoveert continu en heeft dus heel wat te delen over data security, intelligentie, remote services en de allernieuwste producten. Deze kennis delen wij op 21 november vlakbij Tiel, vanaf 16.00 uur. Zoals je van ons intussen gewend bent zijn de sessies vrij te bezoeken en zorgen wij uiteraard dat het je verder aan niets ontbreekt.

Wat kun je verwachten?

  • Korte kennissessies
  • Demonstratie van producten op de infomarkt
  • Specialisten van zowel ARAS als Bosch om al jouw vragen te beantwoorden
  • Voldoende netwerkmomenten, inclusief diner

Wat kun je zien op de infomarkt?

  • PA- en gesproken woord alarmsysteem in combinatie met de brandmeldcentrale FPA-5000, rookmelders en een camera die rook detecteert
  • PA- en gesproken woord alarmsysteem in combinatie met luissprekers en de APAS server
  • Remote portal met een brandmeldcentrale en camera's
  • Al de nieuwe camera's
  • Combinatie met Divar, BVMS en Anyvision

Wat houden de kennissessies in?

Data security

Wil je meer weten over hoe u safety en security oplossingen optimaal beveiligt en hoe je dus met een gerust hart een brandmeldcentrale kan verbinden met het internet voor een uniek service aanbod?

Data security is voor safety en security oplossingen uiteraard van cruciaal belang. Toegang tot deze systemen door kwaadwillende kan grote gevolgen hebben. Zonder de juiste maatregelen zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn om via toegang tot het EVAC systeem een gebouw te ontruimen bijvoorbeeld.

Daarom heeft Bosch bij zijn nieuwe op IP gebaseerde EVAC systeem PRAESENSA een aantal sterke en unieke tools ingebouwd die encryptie bieden op zowel data als audio niveau. Voor datasecurity in zowel video, audio als brand oplossingen past Bosch maximale gegevensbeveiliging systematisch aan en houdt daarbij rekening met zowel de fysieke veiligheid als met cyberbeveiliging. Deze benadering van Bosch is de sleutel tot het realiseren van de hoogste normen op het gebied van end-to-end gegevensbeveiliging.

Voorbeelden hiervan zijn de unieke Trusted Platform Module in elke Bosch IP camera, maar ook de secure gateway voor de remote service toepassingen op de Bosch FPA5000 / FPA1200 brandmeldcentrales.

Intelligentie

Wil je meer weten over hoe je safety en security oplossingen met geïntegreerde intelligentie gebruikt voor optimale alarmering en gebruiksgemak?

Bij Intelligentie wordt vaak direct gedacht aan ‘slimme camera’s’ door middel van Video Analytics en Artifical Intelligence. En uiteraard speelt  Video Analytics een belangrijke rol bij elke strategie om de beveiligingsniveaus aanzienlijk te verbeteren en biedt naast beveiliging ook andere duidelijke zakelijke voordelen. Het fungeert als de 'hersenen' van een beveiligingssysteem, waarbij het metadata gebruikt om aan vastgelegd videomateriaal betekenis en structuur te geven. En met de nieuwe camera trainer liggen nieuwe toepassingen onder handbereik.

Maar je vindt intelligentie ook terug in safety oplossingen: onder andere in de PRAESENSA IP versterkers die bijvoorbeeld het maximale vermogen van ieder versterkerkanaal intelligent aanpassen aan het aangesloten luidsprekervermogen. Met Tekst-To-Speech (TTS) integratie wordt eenvoud toegevoegd aan het dagelijks gebruik.

De Bosch brandmeld portfolio bevat verschillende componenten met een vergaande intelligentie. De Bosch AVENAR brandmelders gebruiken ingebouwde intelligentie ter voorkoming van valse alarmen in combinatie met optimale detectie van echte brandhaarden en de DINION IP starlight AVIOTEC camera tilt branddetectie in moeilijke situaties naar een hoger niveau.

Remote Services

Wil je meer weten hoe je jouw onderhoud en services kunt optimaliseren en een voorsprong kan nemen op jouw concurrentie?

Onderhoud en services vormen een kernonderdeel van uw onderneming. Met deze toepassingen in gedachten is de Bosch Remote Portal ontworpen om de efficiëntie van uw onderhoud te verbeteren en nieuwe servicemogelijkheden te creëren.

De Bosch Remote Portal is een unieke oplossing voor onderhoud en services van de safety en security oplossingen van uw klant. De Remote Portal maakt verbinding op afstand met klantsystemen snel en eenvoudig. Met een paar klikken kunnen installateurs verbonden systemen controleren en onderhoudstaken uitvoeren, op afstand of zelfs terwijl ze op locatie zijn. De Remote Portal maakt rapportage van service werkzaamheden mogelijk met één druk op de knop.

Iinschrijven kan via dit formulier:

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacybeleid als u meer informatie wenst over het verwerken van uw data.

Ik meld mij aan voor het volgende event
Opmerking