Brandveiligheid

Van brandbeveiliging kunnen mensenlevens afhangen. Terecht dus dat aan leverancier en installateurs daarvan zeer hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Om deze praktisch werkbaar te maken maakt de regelgever onderscheid tussen branddetectiebedrijven, installatiebedrijven en onderhoudsbedrijven. De eerste categorie houdt zich bezig met ontwerp, levering, installatie en onderhoud. De tweede categorie legt alleen het systeem aan, terwijl categorie 3 zich over het onderhoud ontfermt. 

ARAS is distributeur van brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen en beschikt op dit gebied over hoogwaardige kennis. Gecertificeerde branddetectiebedrijven en brandbeveiligingsinstallateurs kunnen daarop een beroep doen bij de oplevering en certificering van systemen. De specialisten van ARAS weten ook alles over de relevante wet- en regelgeving. Via trainingen wordt deze kennis gedeeld met partnerbedrijven en beheerders van de geleverde systemen.

Tot het assortiment behoren de modernste producten van de bekende fabrikant Bosch. Alle benodigde materialen voor een goedgekeurd systeem zijn leverbaar en op elkaar afgestemd voor een optimale werking. ARAS biedt op die manier een  oplossing voor elk type omgeving. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina