covid-19

ARAS staat onverminderd voor je klaar met advies en ondersteuning op afstand

In deze tijd krijgt ‘samenwerken op afstand’ ineens een andere dimensie. Toen Robert Faber dit bedrijf in 1989 oprichtte was thuiswerken en onderhoud op afstand nog geen optie. Gelukkig zorgt de huidige technologie ervoor dat ARAS jou ook nu gewoon kan blijven ondersteunen!


Enkele maatregelen die we hebben genomen voor onze klanten, samenwerkingspartners en onszelf:

Showroom en andere bezoeken
Onze showroom is momenteel gesloten t/m 6 april in lijn met de nieuwe maatregelen van de overheid. Deze ruimte wordt nu echter in rap tempo omgebouwd naar een centraal punt om online demonstraties, webinars en trainingen op afstand te verzorgen.

Klantbezoeken en helpdesk
Onze klanten bezoeken we de komende tijd digitaal en onze 24/7 helpdesk draait gewoon door op remote support. Waar het echt nodig is, komen we uiteraard langs. Graag overleggen we wel even vooraf wat het meest verstandig is.  

Voor de remote support download verwijzen we je graag naar onze support site.

Mocht je thuis zitten en eindelijk tijd hebben om je te verdiepen in complexe of achterstallige zaken of heb je de behoefte om even te sparren? Dan kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij werken eveneens vanaf thuis, maar zijn op werkdagen gewoon via Microsoft Teams bereikbaar. Stuur een mail naar info@aras.nl of info@aras.be om gekoppeld te worden aan jouw adviseur.

Voorraad
Op korte termijn zien wij nog geen leverproblemen. Ook onze fabrikanten/leveranciers werken voorlopig gewoon door.

Altijd bereikbaar
Altijd iemand bereikbaar is een kernwaarde die ook nu voor ons heel belangrijk is. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@aras.nl of info@aras.be. Telefonisch kun je ons bereiken via 0416 – 320042 in Nederland en in België kun je ons bereiken via +3238251626.

Het ARAS team wenst jou en je collega’s het allerbeste voor de komende periode!

Hoe kan onze technologie bijdragen aan minder verspreiding?

Contactloze bypass drukker

Hygiënisch en vlot naar buiten? Probeer dan eens de BPD13. Een bypass knop voor het openen van de deur zonder deze aan te hoeven raken

Temperatuur meten via video

Verschillende cameramerken kunnen een oplossing bieden om via slimme oplossingen verhoging in lichaamstemperatuur te detecteren. Zo ook UNV:

Morphowave

Vooral bij drukbezochte locaties is een snelle doorgang wel zo prettig. Werk je met de Morphowave dan worden vooraf vier vingers in 3D in één handeling opgenomen. Om vervolgens toegang te krijgen via deze lezer heb je maar één simpele handbeweging nodig. Steek je arm uit en haal je hand door het apparaat. De deur, slagboom of tourniquet gaat onmiddellijk voor je open. Contactloos, dus ook nog eens hygiënisch. 
Meer specificaties vind je hier.

Leeg pand? Geef inbrekers geen kans!

Nu ook Nederland 'verplicht' thuiswerkt en de horeca de deuren heeft moeten sluiten, zien we in het nieuws steeds meer berichten over inbraken in onbemande kantoren en horeca-etablissementen. Wij adviseren Ajax inbraakdetectie, eventueel gecombineerd met video. Ajax Systems is eenvoudig te installeren en het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van Europa.