Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ben jij die klantgerichte, gedreven persoonlijkheid met een technische achtergrond, die toe is aan een nieuwe uitdaging? Kan je goed analyseren en ben je in staat om op basis van jouw technische en commerciële kennis het beste advies aan de klant te geven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Project calculator

Als calculator ben je werkzaam op de afdeling projecten en verantwoordelijk voor het calculeren van projecten. Binnen het projectenteam en in samenwerking met meerdere disciplines binnen ARAS maak je offertes die door de accountmanagers worden gepresenteerd bij de klant.

 

Wat ga je doen?

 • Je interpreteert bestekken en werkt deze uit, zodat een goed functionerend systeem wordt aangeboden, dat aansluit bij de wensen van de klant.
 • Je ondersteunt de accountmanagers bij de presentatie van uitgebrachte offertes aan de klant.
 • Je overlegt en beantwoordt vragen van klanten over offertes.
 • Je werkt intern samen met de accountmanagers, projectbegeleiders/-coördinator, productmanagers en collega’s van technical support en hebt de rol van intermediair tussen techniek en commercie.

Wat breng je mee?

 • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie in de elektronische beveiliging. Denk hierbij aan toegangscontrole, cameraobservatie, branddetectie en/of inbraakdetectie.
 • Feeling met het projecteren van installaties.
 • Je bent accuraat, creatief en werkt gestructureerd.
 • Je bent een teamplayer, administratief sterk onderlegd en in staat om relevante criteria vast te leggen om zo tot een oordeel te komen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Voor wie ga je werken?

ARAS Security is een bedrijf om met trots voor te werken. We zijn zeer succesvol dankzij een team van mensen met meerwaarde. We zijn een Nederlands familiebedrijf dat in de top staat van Safety en Security distributeurs in Nederland. Met wereldmerken als Bosch, Panasonic, Eaton en NOX Systems, in combinatie met onze exclusieve eigen merken, bieden we de installateur producten met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

ARAS biedt een onderscheidende oplossing binnen alle marktsegmenten van toegangsbeheer, cameraobservatie, inbraakdetectie, branddetectie en high security management. Hoog in het vaandel staat daarbij tevens onze toegevoegde waarde in de vorm van klantgerichte ondersteuning, service en advies aan onze relaties. In ruim 25 jaar is ARAS vanuit het centraal gelegen Drunen uitgegroeid tot een zeer succesvol internationaal opererend bedrijf met bijna 100 medewerkers wereldwijd.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een prima salaris met daarbij goede arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en een smartphone.
 • Een werkomgeving waarin eigen initiatief gestimuleerd en gewaardeerd wordt.
 • Hoge mate van zelfstandigheid.
 • Zeer gedreven en ook nog eens gezellige collega’s.

Als je je thuis voelt in een familiebedrijf en de termen persoonlijke service, expertise en betrouwbaarheid je op het lijf geschreven zijn, dan ben jij onze kandidaat!

Stuur dan je motivatie met CV naar Angelique Rijken, HR Manager, via vacatures@aras.nl. Vragen over de functie kun je stellen aan Ronald den Toom, Manager Projectondersteuning via ronald.dentoom@aras.nl of telefonisch via 0416 -32 00 42.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.