Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Pandasia uitgerust met CamTech video

30 mei is het zover. Dan zullen de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya te zien zijn in Pandasia, het nieuwste verblijf van Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

Dit verblijf heeft een compleet Aziatisch leefgebied in traditionele Chinese sferen met bijbehorende inwoners. Het reuzenpandaverblijf beslaat ongeveer de helft van dit gebied en bestaat uit twee delen, een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje. Daarnaast bevinden zich er meerdere nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboeopslag en een kliniek. Een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een ‘pandashop’ maken ook onderdeel uit van het project.

JWR elektrotechniek B.V. uit Wijchen is verantwoordelijk voor het gehele elektrotechnische gedeelte inclusief, verlichting, CCTV, brandmeld- en inbraakinstallaties. Voor videobeveiliging is er gekozen voor CamTech CCTV van ARAS Security. Door dit strategisch op verschillende plaatsen te installeren, is er altijd zicht op zowel de inwoners als de bezoekers. En dat is een veilig idee!

Wilt u de reuzenpanda's van dichtbij zien? Bestel dan de tickets online.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.