Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

DIVAR netwerk recorders actie

15 mei 2017, 09:00

DIVAR netwerk recorders voor het ultieme Plug & Play installatiegemak

Professionele videobewaking eenvoudig voor iedereen

Bosch presenteert videobewakingsoplossingen met IP recorders die werkelijk Plug & Play genoemd kunnen worden. Het compleet nieuwe portfolio van de DIVAR netwerk recorders is namelijk net zo eenvoudig te installeren als anologe recorders! Er is zelfs helemaal geen pc nodig bij de installatie. Daarom kan iedereen, ook zonder IT kennis, de recorders installeren. De recorders zijn speciaal ontworpen voor 24/7 gebruik en kunnen worden aangepast aan de groeiende behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen.

Bewaking en configuratie gemakkelijk gemaakt

Met de DIVAR recorders is het eenvoudig om live of opgenomen beelden te bekijken op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Dit kan via de DIVAR Viewer app, beschikbaar op smartphones (iOS en Android) en via de webbrowser. Met de webbrowser kunnen de lokale instellingen op afstand geconfigureerd worden.

De directe monitor uitgang is ideaal voor desktop modellen die vaak op een toonbank worden geplaatst, waardoor de ondernemer een overzicht kan krijgen van de live-beelden van alle aangesloten camera’s.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Al meer dan 125 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Om volledige gemoedsrust te garanderen, wordt het DIVAR portfolio gedekt door een volledige garantie van 3 jaar, zelfs op de harde schijven! Zoals al onze producten, zijn de DIVAR oplossingen ontworpen om in elke beveiligingsbehoefte te voorzien.

ACTIE!

Bestel voor 1 juli 2017 een DIVAR netwerk recorder naar keuze en ontvang een Gedore schroevendraaierset cadeau.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met ARAS Security. Wij zijn u uiteraard graag van dienst.

 


 

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.