Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

CardAccess versie 2.11 beschikbaar

CardAccess software is wederom verbeterd. Zo is de leestechniek nog veiliger, kan er automatisch geblokkeerd worden en heeft u één systeem voor al uw klanten of ondernemingen.

Enkele punten die voor u belangrijk zijn:

  1. Geschikt voor Windows 10 Pro
  2. Standaard geleverd met MSSQL 2012 Express
  3. Mifare toegangskaarten en tags kennen tegenwoordig een nummer dat uit 56 bits bestaat. Dit nummer is de sleutel van de kaart. Veel toegangssystemen lezen slechts de eerste 26 bits van dit nummer. Hierdoor wordt het risico op ongewenst bezoek hoger, doordat er dan meerdere kaarten als dezelfde kaart worden gezien. CardAccess biedt de garantie dat alle 56 bits worden gelezen, waardoor bijvoorbeeld een onbekende gebruiker met een ov-jaarkaart (ook een Mifare kaart) niet per ongeluk binnen kan. Hierdoor gaat u met CardAccess veilig de toekomst in.
  4. Met de automatische blokkeerfunctie kunt u bij een bepaalde status van een pas of een ingevoerde datum een trigger uitvoeren. Voorbeeld 1: als de VCA verlopen is, wordt de pas automatisch inactief. Voorbeeld 2: Als een pas langer dan een bepaalde periode niet is gebruikt, wordt dit gemeld.
  5. Eén systeem voor al uw klanten. Een centraal CardAccess toegangssysteem kan verdeeld worden in individuele systemen. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw gebruik maken van hetzelfde systeem, maar is hun eigen omgeving afgeschermd. Een installateur zou dan het centrale systeem kunnen beheren. Dat maakt het overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend!
  6. CardAccess biedt meer variatie in toegangsgroepen. Voorheen was het mogelijk 6 toegangsgroepen en een speciale toegangsgroep per kaarthouder te selecteren. Nu kunnen maar liefst 16 toegangsgroepen per kaarthouder geselecteerd worden. Hierdoor zijn deurrechten nog makkelijker en overzichtelijker toe te kennen. Onmisbaar bij de middelgrote en grote systemen.
  7. CardAccess biedt nog meer mogelijkheden om te koppelen met verschillende systemen, zoals CCTV, alarmsystemen, sleutelkasten etc.. Dat maakt integratie nog makkelijker!
  8. In het transactiescherm van CardAccess kunt u voortaan ook meldingen ontvangen van andere systemen zoals branddetectie, inbraakdetectie, CCTV of gebouwbeheersystemen.
  9. Anti-passback (de functie die ervoor zorgt dat meerdere mensen niet op één pas binnen komen) moet feilloos werken omdat anders werknemers voor dichte deuren komen te staan, wat de nodige ergernis met zich mee brengt. Omdat bij CardAccess de Anti-passback status in de panelen wordt bijgehouden en niet op serverniveau, kan CardAccess als één van de weinige systemen garanderen dat personen niet onnodig worden geweigerd. Vaak zie je bij de eenvoudigere toegangscontrolesystemen Anti-passback problemen ontstaan als 's morgens iedereen gelijktijdig binnenkomt of als er een netwerk of serverstoring plaatsvindt. De intelligente panelen van CardAccess hebben hier dus geen last van.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.