Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

In alle opzichten toegankelijk

ARAS Security introduceert een compleet nieuwe lijn in toegangscontrole: Phera. Eenvoudige installatie, inzetbaar op iedere locatie en scherp geprijsd. Ideaal voor kantoren, winkels, kleine ondernemingen en woningcorporaties.

Install & GO
Met Phera behoort ellenlange kabels trekken tot de verleden tijd. De centrale plaatst u bij de deur, koppelt deze aan het bestaande netwerk en vervolgens sluit u de lezer aan. Via een app scant u de barcode op het paneel om deze toe te voegen aan uw systeem. 

Toegang met een app
Wie mag waar en wanneer naar binnen? Ook dat regelt u eenvoudig via de app, computer of tablet. Deze gratis app kunt u gebruiken waar u ook bent en de intuïtieve software wordt ingericht naar uw wens en bevoegdheid. Of toegangscontrole via internet veilig is? Absoluut! Dankzij de versleutelde data is Phera net zo betrouwbaar als een traditioneel toegangscontrole systeem.

Op iedere locatie inzetbaar
Phera is verkrijgbaar in drie versies. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos. Zelfs op een afgelegen bouwterrein kunt u Phera snel plaatsen en onmiddellijk gebruiken. Waar u Phera ook toepast, u kunt met een gerust hart de toekomst in. Dankzij de volledige schaalbaarheid groeit het systeem moeiteloos met u mee.

Altijd een scherpe aanbieding
De prijsstelling van Phera is op zich al erg scherp, maar u bespaart ook nog eens op andere kosten dankzij dit slimme systeem. Phera (NET) is webbased. Dat betekent dat uw software automatisch wordt geüpdatet. Daarnaast bespaart u ook nog eens op uren en materiaal, omdat u minder kabels hoeft te trekken of bouwkundige aanpassingen hoeft uit te voeren.

Waarom Phera?
1. Ongekende flexibiliteit door Software as a Service en PoE panelen
2. Overal te bedienen via webpagina en app
3. Hoge beveiligingsgraad door consequente toepassing encryptie
4. Eenvoudigste installatie van ieder onderdeel 
5. Concurrerend geprijsd

 

 - REFERENTIE -

Het Coachhuis kiest voor webbased toegangscontrole

Het Coachhuis verhuurt spreekkamers en groepsruimtes. Met inmiddels ruim 100 locaties door heel het land, waarvan een aantal met onbemande recepties, en een gewenste 24/7 beschikbaarheid werd toegangscontrole steeds meer een uitdaging.

Alle Phera producten

Phera

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.