Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Beheer uw risico's

iConnect is een krachtig en gestroomlijnd 2-weg draadloos inbraakdetectiesysteem, ontworpen voor de residentiële en commerciële markt. De gratis verbinding met de cloud stelt gebruikers in staat om via App of webbrowser hun systeem eenvoudig op afstand te beheren.

Videoverificatie
Het uitgebreide assortiment aan detectoren omvat ook een detector met ingebouwde dag/nachtcamera met IR verlichting, alsook IP camera’s voor binnen- en buitenopstelling. Bij alarm kunnen gebruikers middels de ontvangen foto’s de situatie beoordelen en verdere actie ondernemen.

Medische alarmen en 2-weg Audio
iConnect voorziet ook in de supervisie van medische alarmen en is hiervoor uitgerust met 2-weg audio. Hierdoor is bij noodsituaties een gesprek met het slachtoffer, of het afschrikken van de indringers mogelijk.

Eigen beheer en/of door een meldkamer
Het beheer van de alarmen kan rechtstreeks door de gebruikers gebeuren, maar iConnect voorziet standaard ook in de mogelijkheid om alarmen door te sturen naar een meldkamer.

Hybride
iConnect is een Hybride oplossing. Naast draadloze zenders en ontvangers kunnen tot 16 bekabelde detectoren op het systeem worden aangesloten (optioneel). Hierdoor kunnen oudere, bekabelde systemen vervangen worden door iConnect en breidt u ze desgewenst draadloos verder uit.

Met iConnect beheert u de veiligheidsrisico’s binnen een woning, winkel of bedrijf.

 iConnect is REQ geregistreerd

Alle iConnect producten

iConnect

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.