Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

ACTIE

Bosch Dinion actie

Bosch actie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Al meer dan 125 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 
Bosch Security Systems biedt een breed scala aan beveiliging, communicatie en geluidsoplossingen. Bedrijven, scholen en huiseigenaren vertrouwen elke dag weer op de innovatieve toepassingen die Bosch te bieden heeft.  

ARAS Security is Bosch Multi-BU Distributor

Werkt u graag met de producten van Bosch als het gaat om beveiliging? Dan is ARAS Security dé distributeur die alles voor u in huis heeft. Met de toevoeging van Bosch brandmeld- en ontruimings-alarmsystemen is ARAS voortaan officieel Bosch Multi-BU Distributor. Uw betrouwbare leverancier van Bosch Video Systemen, inbraakdetectie, branddetectie en ontruiming.

Nu ook Bosch branddetectie en ontruiming in het ARAS assortiment

ARAS Security heeft gekozen voor Bosch als additionele lijn in het brandveiligheid assortiment, naast FIRAS. Daarmee kan ARAS alle markten bedienen. Bosch biedt een breed portfolio van brandveiligheid producten en systemen voor accurate en betrouwbare branddetectie en brandmelding. Van een eenvoudig te installeren één loop adresseerbare centrale tot grotere (netwerk)systemen in complexere situaties of omgevingen waar veel mensen zijn.

Voor elk project wordt een oplossing op maat geboden. Zo zijn er draadloze oplossingen voor bijvoorbeeld monumentale panden waar geen kabel gemonteerd mag worden, is er video gebaseerde branddetectie verkrijgbaar en past de apparatuur esthetisch in elke omgeving.

Nodeloze alarmen minimaliseren

Intelligente melders zorgen voor vermindering van nodeloze alarmeringen. Omdat hierdoor het onnodig ontruimen van aanwezigen wordt teruggedrongen en de brandweer alleen hoeft uit te rukken als er écht iets aan de hand is, bespaart men niet alleen op irritatie, maar ook op kosten!

Innovatieve oplossingen voor de gebruiker + de installateur

Innovatie speelt een zeer belangrijke rol bij het ontwikkelen van de Bosch Producten. De voordelen zijn terug te vinden tijdens het realiseren van het project, tijdens het gebruik en tijdens de gehele levensduur.
Naast de modulaire opbouw van de systemen zijn remote service oplossingen ideaal voor de installateur en gebruiker. Het preventief onderhoud component in de TCO kan hierdoor namelijk zeer efficiënt worden ingericht. Het kleurentouchscreen display is door het scherpe beeld en de overzichtelijke indeling ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk voor de beheerder.

Met Bosch branddetectie zorgt ARAS ervoor dat brand en andere calamiteiten snel, accuraat en met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid worden gesignaleerd. Gecombineerd met Bosch ontruimingsalarm de veiligste oplossing voor mens en materieel.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met ARAS Security. Wij zijn u uiteraard graag van dienst.

Alle Bosch producten

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.